Bezoek onze
showroom

Op zoek naar het leukste, veiligste en duurzaamste speeltoestel? Dat vind je in de toonzaal van Doenya. Test onze modellen tijdens een bezoek en ervaar onze ongeëvenaarde kwaliteit zelf.

Ontdek het hele assortiment offline

Onze toestellen kunnen eenvoudig online worden besteld, maar de hele catalogus ontdek je tijdens een bezoek aan de showroom. Vergelijk al onze modellen en merken, en laat je bijstaan door onze verkopers.

Na een bezoek kies je met zekerheid voor het juiste toestel, een speeltuig dat past binnen je budget en de inrichting van je tuin.

Testen met je

ogen, handen

en voeten

Een ruime selectie uit ons assortiment staat opgesteld in de kindvriendelijke showroom. Zo ontdekken kinderen spelenderwijs welk toestel geschikt is voor toekomstige avonturen, terwijl de ouders de grootte en stevigheid kunnen checken.

Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met helder advies. Je kan rekenen op onze expertise voor het kiezen en samenstellen van jouw ideale speeltuig.

Zo veel keuze!

“Je voelt je weer even kind, wanneer je tussen alle speeltoestellen in de showroom wandelt. Een toestel uitkiezen is minstens even leuk als het mee naar huis nemen!”

Anemone Ysebaert

Afhalen = geld besparen!

Willen je kinderen onmiddellijk beginnen spelen, en je houdt zelf ook wel van een aangename korting? Dan is onze afhaalkorting iets voor jou! Je hebt je speeltuig sneller in huis én je betaalt minder.

Zodra we jouw bestelling hebben ontvangen, zetten we je pakket klaar in onze Doenya Drive-in. Je ontvangt een berichtje van zodra je speeltuig gereed is om opgepikt te worden.

Meteen afrekenen

& inladen

Er is geen enkele reden om te wachten tot je terug thuis bent om je bestelling te plaatsen. Met het advies van onze medewerkers kies je jouw nieuwe toestel en reken je meteen af.

Wanneer het toestel en de onderdelen beschikbaar zijn in stock, neem je jouw nieuwe speeltuig meteen mee naar huis. De snelste weg naar eindeloos speelplezier.

Betaal met ecocheques!

Je nieuwe speeltoren kan je ecocheques betalen. Onze toestellen zijn dan ook ecologisch en duurzaam, een slimme investering die gegarandeerd meerdere generaties ravotters overleeft!

Bezoek onze ruime showroom voor persoonlijk advies!

Bij Doenya is het elke dag een beetje feest, dus we hebben geen reden om te sluiten. Bezoek ons op een moment dat jou het beste uitkomt!

Maandag tot vrijdag
10u00 tot 17u00
Zaterdag en zondag
10u00 tot 13u00
Zaterdag en zondag
Gesloten

Je vindt ons hier

Bannerlaan 40d, 2280 Grobbendonk